Snygga, vita skinnskor med en krokodil på sidan, ja då vet nog de flesta att det är skor från det världskända sko- och klädmärket Lacoste som det talas om! Men Lacoste erbjuder givetvis inte bara denna typ av sko utan även andra typer och modeller. De har ett brett sortiment med skor som är gjorda i bra kvalitet. Företaget har tillverkat skor sedan 1930-talet och visst märks det att det är utomordentligt skickligt hantverk som genomsyrar tillverkningen, sortimentet och märket.

Krokodilen på varumärkets logga har en intressant historia i sig. René Lacoste, som grundade varumärket, var en tennisspelare och gick under smeknamnet “Krokodilen”. Krokodilen representerar därför en tennislegend som förändrade sporten och för alltid revolutionerade klädindustrin.

Kända för sin preppy-stil

Lacoste är ett världskänt multinationellt företag som omsätter många miljoner euro. Lacoste skor är kanske mest kända för sin mer preppy stil där diskreta detaljer, färgkombinationer i marina färger samt läder och mocka som blandas med varandra är typiska kännetecken. Vad sägs om ett par rosa tygsneakers med högre skaft till våren, ett par röda snörskor i läder eller ett par svarta stilrena gummistövlar till höstens regn och rusk?!

Skor som passar alla

Eftersom Lacoste har ett brett sortiment kommer du säkert att finna något som du gillar! Skorna passar utmärkt för olika tillfällen, oavsett om du är på shoppingrunda, på golfklubben eller på en trevlig fest. De passar även ihop med många olika typer av kläder, allt från klänning eller en linnekostym till träningskläder eller jeans. Modernt, sofistikerat, elegant och avslappnat är ord som väl stämmer överens med märket. Du kommer säkerligen att känna dig väl till mods när du bär ett par skor från Lacoste. Skor från Lacoste finns du i olika utföranden och färger, allt för att passa de flesta människor. Den klassiska tennismodellen men i svart läder och seglarskor med spännande detaljer finner du i sortimentet.