Thule cykelvagn sätter säkerheten i fokus

När du väl bestämt dig för att köpa en cykelvagn så kommer du att vilja ha en cykelvagn som inte tummar på kvalitén. Alla föräldrar sätter säkerheten först när det gäller cykelvagnar, ingen förälder vill ju utsätta sina barn för någon risk. Thule cykelvagn är en riktig kvalitetscykelvagn. Utrymmet i Thule cykelvagn är optimerat och man får enkelt plats med två barn. En annan fördel med Thule cykelvagnar är att andrahandsvärdet är mycket bra och de är enkla att sälja när man inte behöver dem längre. 

Vilken storlek på Thule cykelvagn är bäst? 

Thule cykelvagn finns i lite olika storlekar för att motsvara olika behov hos konsumenterna. Ibland kan det vara svårt att veta vilken storlek som passar bäst. Om du precis har fått ditt första barn så kanske du lutar åt att köpa en liten mindre cykelvagn. Men om ni tror att ni i framtiden kommer att få fler barn så är det förmodligen bättre att köpa en lite större cykelvagn från början så slipper ni att byta den om familjen blir större. Och även om ni bara vill ha ett barn så är det aldrig fel med utrymme, i en Thule cykelvagn kan man transportera mycket mer än bara barn. 

Thule cykelvagn för ett bilfritt liv

Du kommer garanterat ha stor glädje av din Thule cykelvagn många år framöver. När du åker och handlar kan du ta med cykelvagnen med eller utan barn och sedan transportera dina matkassar med cykelvagnen. Med en Thule cykelvagn kommer du att spara in mycket pengar eftersom du kommer att använda bilen mycket mindre. Kanske kan ni till och med överväga att sälja bilen! För kortare resor kan ni använda er Thule cykelvagn och varför inte åka kollektivt när ni ska längre bort? Både miljön och plånboken kommer att bli glada! 

Thule cykelvagn istället för barnstol?  

En barnstol sitter baktill på cykeln. Det finns olika modeller, en del monteras direkt på pakethållaren eller på en fristående bygelskena. Ofta är det dock inte speciellt skönt att sitta i en barnstol för barnet eftersom barnstolen saknar dämpning eller fjädring och det kan bli hårt för barnet i guppen. De flesta barn brukar föredra att sitta i en cykelvagn jämfört med en barnstol. Det är faktiskt mycket enkelt att cykla med en Thule cykelvagn och barnet kommer att sitta bekvämt. En Thule cykelvagn kommer att underlätta både i vardagen och på helgerna!